Как се прави домашен шоколадов мус? Толкова лесен за приготвяне, че не можеш да повярваш даже
2 Март 2016
30476
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
яйца - 5 бр.
масло - 100 г
захар - 125 г
шоколад - 500 г
Приготвяне на Домашен шоколадов мус
Разтопяваме маслото на котлон, а шоколада - на водна баня.
Отделяме жълтъците и ги разбиваме внимателно с маслото и шоколада.
Белтъците разбиваме отделно на сняг със захарта и прибавяме към шоколадовата смес.
Сипваме в подходящи чаши, украсяваме и сервираме.[
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари