Как се прави рибена чорба
17 Март 2015
38730
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Лукът се нарязва на ситно, а морковите се настъргват на дребната страна на рендето.
Слагат се да се пържат. След като омекнат, се добавя кетчупът и се разбърква. Налива се вода (около 0,5 л) и се слага и грахът. Рибата се нарязва на парчета и се добавя в тенджерата (може предварително леко да я сварите). Посолява се на вкус, добавят се останалите подправки и се оставя да заври (без капак). Ври, докато изври излишната вода.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари