Как се прави рибена чорба

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Как се прави рибена чорба
Как се прави рибена чорба
admin
Добавена от: admin
38730
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

250 гр. бяла риба
1 голяма глава лук
1 голям морков
2 супени лъжици кетчуп
50 гр. (една шепа) грах
1 чаена лъжичка сол, подправки на вкус, малко черен пипер и малко чубрица

Лукът се нарязва на ситно, а морковите се настъргват на дребната страна на рендето. 
Слагат се да се пържат. След като омекнат, се добавя кетчупът и се разбърква. Налива се вода (около 0,5 л) и се слага и грахът. Рибата се нарязва на парчета и се добавя в тенджерата (може предварително леко да я сварите). Посолява се на вкус, добавят се останалите подправки и се оставя да заври (без капак). Ври, докато изври излишната вода.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft