Как се прави чомлек

вход през zajenata.bg
Как се прави чомлек
17859
Как се прави чомлек
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:

1.2 кг. свинско месо

3 гл.лук кромид стар

1 гл.чесън стар

2 бр.моркови

500 гр.гъби печурки

500 гр.картофи

1 ч.ч.вино бяло

1 ч.ч.вода

100 мл олио

3 стр.магданоз пресен

1 гл.целина

2 щипка черен пипер млян

2 щипка сол

 

Начин на приготвяне

1.

Месото се реже на големи хапки, лукът на шайби, чесънът и морковите на колелца, картофите на големи парчета, гъбите на ивици.

 

2. В дъното на гювеча се слага олио, ред зеленчуци, ред месо и така редуваме всичко. Накрая слагаме виното, олиото и вада.

 

3. Захлупваме с капака. Ястието се пече на фурна около 4 часа на бавен огън.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft