26 Януари 2013
90750
Калоферчето е студоустойчиво растение
Как да събираме и съхраняваме калоферчето
Калоферче в кулинарията
За какво се използват отварите на калоферчето
Калоферчето действа успокояващо и подобрява апетита
Калоферчето се препоръчва при миома на матката
Бъдете внимателни с приема на калоферче
Калоферче в кулинарията
Листата на калоферче ухаят много приятно – нещо средно между джоджен и лимони. Те са идеална подправка, не са ви необходими повече от две листенца за овкусяване на ястието. Не слагайте повече листа от калоферче, защото гозбата ще започне да нагарча. Може да използвате калоферчето за подправяне на агнешко, картофи, боб, дроб сарма.
Подправката е изключително непретенциозна, но все пак овкусява по вълшебен начин избраното ястие. Комбинирайте калоферчето с градински чай, розмарин, маточина. Калоферчето може да се използва във всички ястия, които се подправят с розмарин. На практика калоферчето може да замести розмарина в повечето гозби.
Още от "Съвети за дома"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари