Кои подправки да използваме за добро здраве

вход през zajenata.bg
48209
Чесън Куркума Босилек Джинджифил Канела Розмарин

Канела

Канелата е подправка, която се използва от стотици години, както в кухнята, така и за лечение на различни заболявания. Най-новите изследвания на учените са в посока свойствата й като средство за регулиране на кръвната захар при диабетици и понижаване нивото на холестерол в кръвта.

1 2 3 4
5
6
Здравни съвети
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft