Канелени понички

17 Юли 2013
16240
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
3 яйца
200 г кисело мляко
1ч. л. сода за хляб
1ч. л. канела
2 ванилии
пудра захар
брашно
олио
Разбийте яйцата, прибавете към тях киселото мляко, заедно с разтворената в него сода за хляб, канелата и ванилиите. Прибавяйте брашно, докато получите умерено твърдо тесто. Разточете го на кора с дебелина 1 см. С помощта на две чаши с различен размер изрежете гевречетата. Изпържете ги в олио до зачервяване. изцедете ги и поръсете с пудра захар.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари