Кану от тиквички - идея за лесен и вкусен обяд
24 Септември 2015
11239
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1. Тиквичките се разрязват надлъжно на две и с лъжица се изважда средата.
2. Посоляват се и се поръсват с олио и оцет, след което се овкусяват със смлян черен пипер и сол на вкус.
3. Пълнят се с парченца моцарела, листенца босилек и чери домати.
4. Пекат се в предварително загрята фурна на 200 градуса около 20 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари