Карамелени резенки
22 Ноември 2012
11185
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Захарта, оцета и водата се объркват и се слагат на котлона докато захарта се карамелизира. Ядките се натрошават на по-едро, запичат се и се прибавят при карамела. С лъжичка от сместа се правят малки топчета и се поставят върху намазнена тавичка, докато карамелът се втвърди.
Може и просто да изсипете карамела с ядките в предварително намазана с масло или застлана с хартия за печене квадратна тавичка и да оставите сместа да се втвърди, след което да я начупите на блокчета (резенки).
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари