Карамелизирани картофки
21 Ноември 2012
31230
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Картофите се обелват и сваряват, след което се оставят да се отцедят и изстинат.
Захарта се нагрява в тиган с незалепващо покритие, докато започне да покафенява. След това се добавя маслото и се разбърква добре. Намалява се температурата и се добавят картофите. Бъркат се така, че да се овалят добре в сместа.
Сервират се горещи. Подходяща гарнитура са за печено свинско месо.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари