Силата на подправките от Индия

вход през zajenata.bg
40642
Кардамон Шафран Къри Куркума Кимион Канела

Кардамон

Подправката се добива от пресни зелени кардамонови шушулки. Семената, намиращи се в тези шушулки, се смилат и в повечето случаи се използват като ароматна добавка на някои видове чай. Индийската подправка се използва още за овкусяване на ориз и печени ястия. Кардамонът е една от най-скъпите подправки в света.

1
2 3 4 5 6
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft