Каролина - греяно вино по естонски
10 Декември 2012
5381
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Виното се излива в емайлиран съд, добавят се захарта, подправките. Загрява се постепенно, без да се стига до кипене. Разбърква се с дървена лъжица. Преди да се свали от огъня, се доливат спиртните съставки (конякът и водката), отново се грее, без да се кипва, излива се в термос и се оставя минимум за 1 час преди сервиране.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари