Картофена кремсупа с чесън

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Картофена кремсупа с чесън
Картофена кремсупа с чесън
admin
Добавена от: admin
12397
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

600 г картофи
75 г краве масло
1 главичка кромид лук
1/2 чаена лъжичка червен пипер
1 главичка чесън
6 чаени чаши вода
2 супени лъжици оцет
сол и черен пипер на вкус

Картофите се почистват и измиват, нарязват се на едри парчета и се сваряват в малко вода или на пара, след което се пасират (през преса, гевгир) или се стриват със специална решетъчна лъжица. Дребно нарязаният лук се задушава в мазнината и 1 супена лъжица вода, разбърква се с червения пипер и се прибавя към картофите. Заливат се с горещата подсолена вода и се варят 10 минути. Супата се поднася подправена с черен пипер и счукания със сол и оцет чесън.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft