Картофена салата с цвекло и риба
22 Декември 2011
19771
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1/2 кг. картофи
1 глава червено цвекло
2 ябълки
2 кисели краставички
1 солена херинга
черен пипер
олио
оцет
Сварете в подсолена вода 1/2 кг. картофи.
Обелете ги и ги на-режете на кубчета.
Сварете отделно 1 глава червено цвекло и също я нарежете на кубчета.
Нарежете също на кубчета 2 ябълки, обелени и почистени от семенната част, и 2 кисели краставички.
Почистете от кожата и костите филетата на 1 солена херинга и ги нарежете на парчета (за да не стане салатата много солена, можете да изкиснете херингата в студена вода).
Смесете продуктите, поръсете ги с черен пипер и ги залейте с олио и оцет.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари