Картофена супа със зеле и наденички
25 Септември 2012
7590
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете картофите и лука на едри парчета, зелето - на ивички. Залейте с 1 1/2 л подсолена вода и варете на умерен огън. Извадете сварените картофи и лука, направете ги на пюре с вилица и върнете в супата. Щом кипне отново, прибавете маслото, наденичките, нарязани на кръгчета, счукания ким. Варете още 5 мин и поднесете супата веднага, поръсена с много магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари