Картофена тава с гъби и яйца
24 Септември 2014
18346
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Загрейте фурната на 200 градуса. Обелете и нарежете картофите на кубчета.
Почистете лука и го нарежете на полумесеци.
Сложете картофите, лука, олиото и солта в тавичка и хубаво разбъркайте. Поръсете с риган и печете около 15 минути.
Извадете тавата, добавете гъбите и печете още 10-тина минути, докато картофите станат златисто-кафяви на цвят.
Извадете тавата от фурната и направете 4 вдлъбнатини. Счупете в тях яйцата и печете още 3-4 минути, или докато яйцата са изпечени по ваш вкус.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари