Картофени кюфтета от ново измерение - хрупкава коричка, нежна сърцевина. Само стържеш, бъркаш и пържиш:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Картофени кюфтета от ново измерение - хрупкава коричка, нежна сърцевина. Само стържеш, бъркаш и пържиш:
Картофени кюфтета от ново измерение - хрупкава коричка, нежна сърцевина. Само стържеш, бъркаш и...
72003
Картофени кюфтета от ново измерение - хрупкава коричка, нежна сърцевина. Само стържеш, бъркаш и пържиш:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Картофени кюфтета - сигурно няма човек, който да не ги обича. Но много хора срещат трудности с приготвянето им - сместа става или прекалено течна, или прекалено лепкава и гъста, а накрая се разпадат при пърженето.

С тази рецепта няма да имате проблеми - лесна, бърза и най-важното - супер вкусна. Ето как се правят най-лесните картофени кюфтета :

картофени кюфтета

Продукти:

Варени картофи - 600 гр. (5 броя)
Салам по избор - 150 гр.
Кашкавал - 100 гр.
Брашно - 1 супена лъжица
Яйца - 2 бр.
Зелени подправки - на вкус
Сол - на вкус
Черен пипер - на вкус

Приготвяне:

В голяма купа настържете първо обелените картофи, след това - салама и накрая - кашкавала на ситно ренде. Добавете яйцата, брашното, сол и черен пипер на вкус, а накрая - зелените подправки (в случая - магданоз). Объркайте всичко много добре, след което гребнете от сместа с лъжица и оформете върху навлажнени длани кюфте. Пуснете кюфтетата в тиган с малко нагорещено олио и ги изпържете до зачервяване от двете страни. Поднесете ги топли с млечен сос.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft