Картофено суфле с кайма и зеленчуци
22 Декември 2011
24777
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сложете картофите да се варят на котлон. Успоредно с това накълцайте лука и го запържете за кратко заедно с каймата и малко мазнина на силен огън. Нарежете останалите зеленчуци, добавете ги заедно с подправките - сол, черен пипер, риган и чубрица. Долейте малко гореща вода и разбъркайте.
Пригответе картофеното пюре от сварените картофи, масло, а като се поохлади сипете и разбитото яйце. В намазнена тава се разпределя зеленчуковата плънка с кайма, а отгоре се разпределя картофеното пюре. Сложете градинарското суфле са се изпече за половин час на 200 градуса.
Малко преди да го извадите по желание наръсете с настърган кашкавал.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари