Картофено суфле с риба
27 Май 2012
8088
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сварете картофите необелени в малко вода. Излейте водата и ги охладете със студена вода, обелете ги и намачкайте като за пюре. Прибавете и разбъркайте настъргания кашкавал, сметаната и яйцата, подправете с пипер и сол. Почистете морковите и ги нарежете на тънки колелца. Нарежете ситно лука и джоджена. Намажете огнеупорен съд с мазнина, поставете пласт от пюрето, риба и зеленчуци, отново пласт пюре и така, докато свършат продуктите. Последният горен пласт трябва да бъде пюре. Изпечете суфлето при 200 градуса около 45 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари