Картофи с кашкавал на фурна
Картофи с топено сирене на фурна
Картофи с шунка на фурна
Картофи с пиле на фурна
Бързи картофи на фурна
Лесни картофи с чесън на фурна
Картофи със свинско на фурна
Запечени картофи с пиле и бира
Картофи с кашкавал на фурна
7-8 едри картофа
Сол
1 ч.ч. вода
Кашкавал (около 100 грама)
Картофите се обелват и нарязват на шайби с дебелина около половин сантиметър. Разпределят се в намазана с мазнина тава, поливат се с водата, посоляват се и са готови за печене. Пекат се на 200 – 220 C◦ (фурна с вентилатор) - до покафеняване (аз ги харесвам не много запечени :). Фурната се изключва. Настъргва се отгоре кашкавалът и картофките се поставят отново за около 5 минути за да се затопи. Гарнират се с шарена сол или стрък магданоз, а може и с леко запържени кръгчета от кренвирш.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари