Какво да сготвя набързо с картофи

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Картофи с кашкавал на фурна
366814

Картофи с кашкавал на фурна

7-8 едри картофа
Сол
1 ч.ч. вода
Кашкавал (около 100 грама)

Картофите се обелват и нарязват на шайби с дебелина около половин сантиметър. Разпределят се в намазана с мазнина тава, поливат се с водата, посоляват се и са готови за печене. Пекат се на 200 – 220 C◦ (фурна с вентилатор) - до покафеняване (аз ги харесвам не много запечени :). Фурната се изключва. Настъргва се отгоре кашкавалът и картофките се поставят отново за около 5 минути за да се затопи. Гарнират се с шарена сол или стрък магданоз, а може и с леко запържени кръгчета от кренвирш.

1 2 3 4 5 6 7
8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft