Като ми се яде нещо сладичко, а ме мързи, та чак ме боли, както се казва си я правя нея- най- лесната тортичка

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Като ми се яде нещо сладичко, а ме мързи, та чак ме боли, както се казва си я правя нея- най- лесната тортичка
Като ми се яде нещо сладичко, а ме мързи, та чак ме боли, както се казва си я правя нея- най-...
24950
Като ми се яде нещо сладичко, а ме мързи, та чак ме боли, както се казва си я правя нея- най- лесната тортичка
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

В днешно време, “Наполеон” е придобила различни форми, но името й, както бихте могли да видите, е оцелеляло. Ние ви предлагаме да приготвите мързеливата версия на торта “Наполеон”, за която няма да са ви нужни някакви специални кулинарни умения


Необходими продукти:
.

800 грама бисквити “Сълзица” от бутер тесто
. 1 литър прясно мляко
. 4 яйца
. 150 грама масло
. 100 грама захар
. 6 супени лъжици пшенично брашно
. ванилия – на вкус


Начин на приготвяне:

Смесете яйца, захарта и брашното. Добавете ванилията, разбъркайте и прибавете към тази смес млякото. Поставете сместа на бавен огън и варете, като непрекъснато разбърквате, докато кремът се сгъсти. Когато кремът се охлади леко, прибавете маслото и разбърквайте, докато се получи гладка консистенция.

Сега бихте могли да съедините цялата торта. Потапяйте бисквитите една по една в крема и ги поставяйте във формата за торта, една до друга, слой по слой. Трябва да се получат около 5-6 слоя от бисквитки.

След като положите всички бисквитки, намажете тортата отгоре и по страничните ръбове с останалия крем и я поръсете с натрошени бисквити.
Поставете я в хладилника за няколко часа да се охлади.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft