Каша от бакла и домати

22 Декември 2011
4311
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Отделят се зърната на изчистенана и измита бакла се варят на тих огън до полуомекване с малко сол.
Прибавят се задушеният в мазнината и малко вода ситно нарязан лук и червеният пипер, а малко по-късно-ситно нарязаните домати, джоджен и копър.
Всичко се вари, докато стане на каша.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари