Каша с агнешко и чесън
27 Февруари 2012
9453
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 с.л. оцет
125 гр. масло
750 гр. агнешко месо
50 гр. брашно тип 500
10 ск. чесън стар
1 ч.л. червен пипер
2 гр. черен пипер млян
Месото се отделя от костите, нарязва се на късчета, залива се с 4-5 ч.ч. подсолена вода и се вари до омекване. Брашното се размива с малко бульон от месото и при непрекъснато разбъркване се разрежда с останалия бульон. След като поври десетина минути към кашата се прибавят месото, мазнината, червения пипер, счукания чесън, оцета, черен пипер и сол на вкус. След 10-15 минути ястието се отстранява от огъня.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари