Кашкавалена супа
22 Декември 2011
5427
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Лукът (1 глава) и корените се сваряват в подсолена вода, отцеждат се и се пасират заедно с млякото (2 ч.ч.), половината от пресния магданоз и маслото (30 г). Полученото пюре се връща в бульона и се кипва отново. Щом заври, се прибавя настърганият наситно кашкавал (200 г) и се вари, докато той се разтопи. Супата се поднася топла, гарнирана със свежи листенца рукола, едро нарязан пресен магданоз (1 връзка) и овкусена с черен пипер. Може да се поднесе с крутони.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари