Кашкавалено суфле с колбас
22 Декември 2011
16141
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
200 гр. кашкавал
200 гр. колбас
70-80 гр. краве масло
4 яйца
1ч.ч. прясно мляко
2 с.л. брашно
черен пипер и сол на вкус
Маслото се поставя в тавичка и се загрява докато се разтопи.
Кашкавала и колбаса се нарязват на ситно, размесват се с брашното, черния пипер и солта и се заливат с разбитите с прясното мляко яйца.
Сместа се разбърква и се изсипва в тавичката и се пече до зачервяване в умерена фурна.
Поднася се с подходяща салата според сезона още топло.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари