За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Кашкавалки със саламче - готови за 20 минути без месене и без точене
Кашкавалки със саламче - готови за 20 минути без месене и без точене
19 Юни 2015
645460
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
брашно - 200 гр.
прясно мляко - 200 мл
сирене - 150 гр.
колбас - 100 гр.
бакпулвер - 1 ч.л.
На едро ренде настържете кашкавала. Салама нарежете на тънко или настържете (може да използвате всякакъв вид дълго- или малотраен колбас). Смесете кашкавала с колбаса, изсипете млякото, добавете брашното, смесено с бакпулвера. Разбъркайте много добре. Може да добавите и едно яйце.
Покрийте тавата с намазнена хартия за печене. Гребвайте с лъжица малки порции от тестото и ги пускайте на разстояние върху хартията. Печете в загрята фурна за около 20 минути при температура от 220 ° С. Поднесете ги топлички.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари