Кашкавалки със саламче - готови за 20 минути без месене и без точене

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Кашкавалки със саламче - готови за 20 минути без месене и без точене
Кашкавалки със саламче - готови за 20 минути без месене и без точене
admin
Добавена от: admin
645460
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

брашно - 200 гр. 
прясно мляко - 200 мл 
сирене - 150 гр. 
колбас - 100 гр.
бакпулвер - 1 ч.л.

На едро ренде настържете кашкавала. Салама нарежете на тънко или настържете (може да използвате всякакъв вид дълго- или малотраен колбас). Смесете кашкавала с колбаса, изсипете млякото, добавете брашното, смесено с бакпулвера. Разбъркайте много добре. Може да добавите и едно яйце. 
Покрийте тавата с намазнена хартия за печене. Гребвайте с лъжица малки порции от тестото и ги пускайте на разстояние върху хартията. Печете в загрята фурна за около 20 минути при температура от 220 ° С. Поднесете ги топлички.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft