Кашкавалки с бяло вино
1 Август 2014
4220
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Кашкавалът се настъргва на едрата страна на рендето. След това се добавят маргаринът, виното/водата и подправките, и накрая - брашното. Замесва се тесто.
От тестото се разточва кора с дебелина 1,5 - 2 сантиметра.
От кората с чаша или с формички се изрязват форми по желание, след това се подреждат в предварително намазнена тава и се пекат в предварително загрята фурна на 180 градуса около 10 - 15 минути.
Тези кашкавалки се приготвят бързо и лесно, а се страхотно вкусно мезе за бира.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари