Кесадиляс с наденица и моцарела
27 Май 2012
7925
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете наденицата на филийки с дебелина 0.6 см.
Загрейте част от олиото в средно голям тиган на умерена температура. Сложете няколко филийки от наденицата в тигана (но не всички наведнъж, а колкото да покрият повърхността на тигана) и ги запържете докато започнат да покафеняват.
Сложете 1 тортила на дъното на голяма чиния и подредете върху нея опържената наденица. Отгоре поръсете с настъргано сирене. Захлюпете с друга тортила. Сложете новополучената кесадила в тигана и я пържете от двете страни докато стане златисто кафява и от двете страни. Нарежете готовата кесадиля на четири и подредете парчетата върху плато. Повторете процедурата докато свършат продуктите. Сервирайте със салса и сметана.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари