Кисели печени картофки
22 Септември 2014
12190
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В тенджерка сложете парчетата картофи и оцета. Сварете ги, след това намалете температурата и ги задушете, докато станат меки, когато ги набодете с вилица - нужни са около 8 минути. Оставете ги да се охладят около 30 минути. След това ги отцедете и попийте излишната влага с кухненска хартия.
Загрейте фурната на средно висока температура. Подредете картофите в намазнена тавичка на един ред, поръсете с повечко зехтин, сол и черен пипер на вкус и ги сложете да се пекат. Печете, докато станат кафяви на цвят на повърхността - около 7 минути, а след това ги обърнете и печете от другата страна още 5 минути. Сервирайте топли.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари