Киснеш свинското в тази марина и става крехко, сочно и божествено вкусно

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Киснеш свинското в тази марина и става крехко, сочно и божествено вкусно
Киснеш свинското в тази марина и става крехко, сочно и божествено вкусно
40052
Киснеш свинското в тази марина и става крехко, сочно и божествено вкусно
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Какво може да е по-хубаво от богат пикник в гората или в двора на някой приятел? Само си представете: слънцето грее и сочно шишче се пече на скарата . Като мислите за такава почивка, неволно забравяте за всички грижи и проблеми.

За да направите своя пикник още по-пъстър, ще споделим с вас рецепта за марина за перфектното шипче. За него ще ви трябва бутилка светла бира. Благодарение на тази марина,  шишчето бързо ще стане готово, крехко и със сочна коричка отгоре

 

Неободими съставки:

свинско месо 1,5 кг

светла бира 1,5л

лук 3-4 бр.

сол на вкус

Черен пипер на вкус

слънчогледово олио 2 супени лъжици

 

Приготвяне:

Измийте свинското месо, подсушете го с хартиени кърпи и нарежете на малки парченца. Обелете и нарежете лука.

Поставете месото заедно с лука в дълбок съд и изсипете бирата, поръсете със сол и черен пипер.
Смесете всичко добре, покрийте с фолио и го изпратете в хладилника за 3 часа.

Поздравления, месото е мариновано, остава да изчакате няколко часа и да отидете на дългоочаквана почивка и да го изпечете на скарата

Споделете тази отлична рецепта с вашите приятели!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft