1 пиле
200 г зеле (най-добре да се използва китайско такова)
2 моркова
50 г глава целина
1 пакет нудълс
1/2 глава кромид лук
2 с. л. соев сос
1/2 ч. л. анасонови зърна
1/2 ч. л. джинджифил
1/4 ч. л. натриев глутаминат
1 ч. л. сол
Пилето се обезкостява и 100-150 г от месото му се отделят за супата. Костите се заливат с 1 1/2 л студена вода и се варят около час заедно с едро нарязания кромид лук, анасоновите зърна, джинджифила и солта. Морковите и зелето се нарязват на много ситно или се настъргват на ренде, а целината се реже на ивички. Пилешкото месо се реже на съвсем фини късчета, овкусява се със соевия сос и престоява поне 10 минути. Бульонът се прецежда и в него на едри парчета се начупват нудълсите. Добавят се зелето, морковите и целината, варят се 2-3 минути и се добавят късчетата пилешко месо. Варенето продължава още 1 минута, подправя се с натриевия глутаминат и се разбърква.