3 Юли 2012
321283
Селска салата
Европейска салата
Салата със магданоз и гъби
Свежарска салата с китайско зеле
Китайска салата с пиле и зеленчуци
Салата от макарони с риган
Салата айсберг със слънчогледови семки
Лятна салата с броколи
Салата Табули с елда и червени чушки
Вкусна салата от гъби и червен лук
Салата с риба тон и зеленчуци
Вегетарианска салата
Китайска салата с пиле и зеленчуци
Продукти:
зеле
краставица
морков
червена чушка
зелена чушка
лук
кашу
соев сос
олио
сол
Приготвяне:
Олио се загрява в уок (китайски тиган) или тенджера и в него се запържват зеленчуците за 5 минути, като се разбъркват. Махат се от котлона и се добавя малко кашу и соев сос на вкус. Сервира се топла, гарнирана по желание с късчета пържени парченца пилешко месо.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари