1 средна грудка копър, нарязана на тънко
1 средна глава кромид лук
2 скилидки чесън
1 чаша печени червени чушки (2 бр. големи), обелени и нарязани (може и от буркан)
6 големи яйца
225 гр. нискомаслено прясно сирене (извара)
55 гр. прясно козе сирене, натрошено
2 ч.л. нарязан магданоз
Загрейте фурната на 175 градуса. Намажете кръгла йенска тавичка с малко мазнина, така че да се покрият и стените. В голям съд загрейте няколко лъжици зехтин. Прибавете копъра и лука и задушете 10-тина минути, докато лукът стане прозрачен. Подправете със сол и черен пипер. Добавете чесъна и бъркайте още 30-тина секунди, докато пусне аромата си. Объркайте и печените чушки и махнете съда от огъня. Оставете да изстине за 15 минути. Разбийте яйцата с прясното сирене (изварата), козето сирене и лука. Подправете със сол и пипер. Объркайте охладената зеленчукова смес в яйчената и излейте в приготвения съд. Печете 35 - 45 минути, докато центъра се втвърди, а повърхността стане златисто-кафява. Охладете 10 минути, преди да нарежете.