Класически борш с месо
22 Декември 2011
28844
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Месото запържваме, добавяме лука да се задуши и заливаме с вода или булъон по желание.
Когато месото е почти готово, добавяме картофите, нарязани на едро, граха и моркова на кубчета. Добавяме подправките и целината. Когато омекнат картофите, добавяме зелето и гъбите. По желание може да сложим зелен боб и червено цвекло.
Когато супата е готова, запържваме добре доматите, като може да подправим и с лъжица доматено пюре. Изсипваме запържените домати и доваряваме 5-10 мин. Нарязваме варените яйца на кубчета в супата. Поднасяме с лъжица заквасена сметана по желание.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари