Класически борш с месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Класически борш с месо
Класически борш с месо
admin
Добавена от: admin
28844
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

месо от бут - 650 гр.
картофи - 400 гр.
грах - 100 гр.
зеле - 300 гр.
моркови - 1 голям
гъби - 150 гр.
лук - 1 гл.
яйца - 2-3 варени
целина - 1-2 клончета
чубрица
сол
пипер
домати - половин консерва
олио

Месото запържваме, добавяме лука да се задуши и заливаме с вода или булъон по желание.

Когато месото е почти готово, добавяме картофите, нарязани на едро, граха и моркова на кубчета. Добавяме подправките и целината. Когато омекнат картофите, добавяме зелето и гъбите. По желание може да сложим зелен боб и червено цвекло.

Когато супата е готова, запържваме добре доматите, като може да подправим и с лъжица доматено пюре. Изсипваме запържените домати и доваряваме 5-10 мин. Нарязваме варените яйца на кубчета в супата. Поднасяме с лъжица заквасена сметана по желание. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft