За да разберете дали едно яйце е прясно, можете да го проверите с помощта на лампа. Поднесете го към запалена крушка, като отгоре го закривате с дланта си. Развалените и старите яйца имат петна. За да разберете интересни и полезни кулинарни неща за яйцата прочетете по-надолу:
Яйцата трябва да се съхраняват далече от лук, риба
Как да отделите лесно белтъкът от жълтъка
Белтъкът бавно ще изтече от фунията
Белтъкът ще изтече, а жълтъкът ще се запази
За да се получи хубава пяна от жълтъците или сняг от белтъците
Ако разбитите белтъци не се сгъстяват, добавете в тях няколко капки лимонов сок
За да станат белтъците на пухкав сняг
Когато биете на ръка белтъците
Ако искате забулените яйца да са много вкусни
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари