Съвети за приготвяне на риба

вход през zajenata.bg
170358

Когато варите риба

Когато варите риба , прибавете към водата 1 ч.ч. прясно мляко. Месото ще бъде по-крехко и бяло, а специфичната му миризма – по-слаба. Направете няколко разреза върху кожата на рибата. Така тя ще се свари по-бързо и ароматът на подправките ще проникне в месото.

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft