24 Ноември 2011
170358
Рибата няма да има неприятна миризма на тиня
Когато варите риба
Как да намалим неприятната миризма при варене на риба
Рибата не залепва за тигана
Как да избегнем неприятна миризма от рибата при печене
Как да разберем,кога рибата е изпечена добре
Как да сготвим шаран
Как да не се плъзгат ръцете ви докато чистите риба
Когато варите риба
Когато варите риба , прибавете към водата 1 ч.ч. прясно мляко. Месото ще бъде по-крехко и бяло, а специфичната му миризма – по-слаба. Направете няколко разреза върху кожата на рибата. Така тя ще се свари по-бързо и ароматът на подправките ще проникне в месото.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари