Когато дойдат жегите и не ви се яде нищо тежко, това е перфектното мезенце към студеното питие
16 Юни 2017
12055
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Продукти
1 голяма краставица
1 пакетче прясно масло (125 г.)
200 г. риба консерва („Тон“ или друг вид)
майонеза
1 лъжичка доматено пюре
малники (по избор)
магданоз
лимон
Начин на приготвяне
Обелете и нарежете на кръгове, дебели 1 см., 1 голяма краставица или няколко по-малки.
Изрежете семенната им част. Пуснете ги във вряща подсолена вода да омекнат.
Извадете ги, отцедете ги и ги оставете да изстинат. Разбийте 1 пакетче прясно масло (125 г.) и прибавете 200 г. риба консерва („Тон“ или друг вид), смачкана и обезкостена.
Бийте сместа, докато стане на гладка маса. Наредете кръговете от краставицата в чиния и запълнете празнината в средата им със сместа от масло и риба.
Извадете ги, отцедете ги и ги оставете да изстинат. Разбийте 1 пакетче прясно масло (125 г.) и прибавете 200 г. риба консерва („Тон“ или друг вид), смачкана и обезкостена.
Бийте сместа, докато стане на гладка маса. Наредете кръговете от краставицата в чиния и запълнете празнината в средата им със сместа от масло и риба.
Залейте ги след това с майонеза, към която по желание бихте могли да прибавите 1 лъжичка доматено пюре, и ги поръсете със ситно нарязан магданоз.
Украсете ги с резенчета от лимон и чаша студено бяло вино!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари