Когато имам само яйца, малко мляко и тиквички в хладилника винаги приготвям това за вечеря, омлетът е неповторим

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Когато имам само яйца, малко мляко и тиквички в хладилника винаги приготвям това за вечеря, омлетът е неповторим
Когато имам само яйца, малко мляко и тиквички в хладилника винаги приготвям това за вечеря,...
51274
Когато имам само яйца, малко мляко и тиквички в хладилника винаги приготвям това за вечеря, омлетът е неповторим
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Продукти

750 г. пресни тиквички

4-5 супени лъжици олио

4-5 яйца

1 1/2 чаени чаши прясно мляко

1/2 връзка копър

1/2 връзка магданоз

смлян черен пипер

сол

 

Начин на приготвяне

Тиквичките се почистват, измиват се и се нарязват на кубчета.

Сваряват се в подсолена вода, след което се отцеждат и се слагат в тенджера. Яйцата се разбиват заедно със ситно нарязания копър и се изпържват в мазнината.

Нарязват (накълцват) се на дребно и се прибавят към тиквичките. Залива се с прясното мляко и ври на слаб огън 5-6 минути. Поднася се поръсено с млян черен пипер, ситно нарязан магданоз и копър.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft