23 Ноември 2011
144186
Кога лукът няма да прегори
Как да използваме най-добре лука
Обелените картофи потъмняват на въздуха
Как да обелим пресните картофи по-лесно
Карфиолът ще запази белия си цвят
Не накисвайте гъбите във вода
Как да запазим измитите гъби
Как да освежите увехнали листни зеленчуци
Разрязаният лимон ще се запази по-дълго време свеж
Как да разпознаем,кои лимони са кисели
При обелване на чесъна
Как да съхраним обелени скилидки чесън
Как зеленият грах ще запази цвета
Как да запази зеленият фасул цвета си
Замразените зеленчуци не се размразяват предварително
Как морковите за гарнитура да станат по-вкусни
За да запазят морковите естествения си цвят
Ако искате да обелите доматите по-лесно
Кога лукът няма да прегори
Лукът няма да прегори и ще получи приятен златист цвят, ако се пържи в мазнина, поръсен с брашно.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари