За пандишпана:
5 белтъка
10 супени лъжици захар
1 бакпулвер
2 супени лъжици брашно
200 гр. кокосово брашно
За сиропа:
8 супени лъжици прясно мляко
1 супена лъжица нескафе
2 супени лъжици захар
50 гр. шоколад за готвене
За пълнежа:
5 жълтъка
150 гр. захар
200 гр. меко масло
200 гр. шоколад за готвене
Разбийте белтъците на в твърда сняг и добавете захарта. Бийте, докато се получи хубава смес и след това добавете брашното, бакпулвера и кокоса. Сместа се пече на 180 градуса около 20 минути в тава, покрита с хартия за печене. Оставете пандишпана да се охлади леко, след което го залейте със сварения и охладен сироп.
За пълнежа първо разбийте жълтъците на водна баня с миксер, заедно със захарта. Когато се разтопи захарта, добавете шоколада и оставете да се охлади. Охладения крем смесете с мекото масло. Намажете с крема тортата и я оставете известно време, за да попие добре крема и сиропа. Украсете по желание.