Конфитюр от пъпеш
20 Септември 2012
14454
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарязаният на парчета пъпеш слагаме да се вари на слаб огън. Когато омекне, го претриваме през сито и добавяме захарта. Варим до готовност.
Преди да свалим от огъня, прибавяме и лимонтозуто. Докато е още топъл конфитюрът, го насипваме в бурканчета, затваряме и стерелизираме за около максимум 5 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари