Кордон Бльо
22 Декември 2011
21955
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарязваме месото от рибицата натънко. Начукваме като пържола. Слагаме като плънка тънко парче кашкавал. Ако слагаме шунка - намазваме с горчица.
Прегъваме на две. Поръсваме с черен пипер, сол.
Овалваме последователно в брашно, разбито яйце, галета и пържим в горещо олио.
Когато го извадим от тигана отгоре слагаме по едно парченце масло.
Сервираме със салата според сезона.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари