Кошнички от гъби
22 Декември 2011
7364
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Гъбите се измиват и се оставят да изсъхнат. Отстраняват се пънчетата им. Подреждат се в предварително намазнена тавичка и в шапчицата на всяка гъба се поставя парченце масло. В отделен съд се разбиват яйцата, слагат се нарязаните на кубчета шунка и кашкавал. Получената смес се разбърква и овкусява с подправките. С нея се пълнят подредените в тавата гъби. Ястието се пече 30-40 минути в умерена фурна (180 С).
СЪВЕТ
За да има по-красив вид, ястието се поднася върху листо маруля или се украсява с магданоз и домат. Преди печенето във всяка гъба може да се добави по 1 маслина.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари