24 Февруари 2014
70132
Снимков материал: pixabay.com
С нож срежете на малки кубчета (внимавайте, когато правите кубчетата с нож. Докато режете, нека ножът максимално се движи до средната част на хляба). Между кубчетата сложете парчета вкусен кашкавал по ваш избор. Хубаво то подправете, като добавите, риган и подправки по желание. След като приключите с подправките, добавите ситно нарязан млад лук, което ще обогати вкуса на вашето кралско хлебче.
Увийте хляба в алуминиево фолио и печете в предварително загрята фурна за 15 минути. След това извадете хляба от алуминиевото фолио и го поставете в загрената фурната, като печете до готовност.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари