1 чаша счукани орехи
1 чаша нарязани орехи
1 чаша кафява захар
1 чаша олио
1 чаша настъргани ябълки
1/2 чаша газирана вода
1/2 чаша царевично брашно
За крема:
500 гр. настъргани ябълки
50 гр. кокос
8 супени лъжици захар
½ л вода
Смесете съставките за тортата в голяма купа. Прехвърлете половината от сместа в тава, покрита с хартия за печене.
Печете на 180 градуса 10-тина минути (трябва повърхността да хване коричка).
В половин литър вода прибавете настърганите ябълки със захарта и добавете двата пудинга, предварително разтворени в малко вода.
Когато сместа се сгъсти, дръпнете от огъня и леко охладете. Залейте с получения крем тестото, а отгоре изсипете другата половина от течната смес за тестото. Печете още 10-20 минути (до готовност). Извадете готована торта, оставете я да се охлади, след което поръсете всичко обилно с кокос.