Марината за Крехко Пиле

вход през zajenata.bg
1377905
Крехко печено пиле

Крехко печено пиле

За Марината

1 глава чесън 1/2 лимон 1 с.л. сос Уорчестър  1-2 с.л. зехтин 2 дафинови листа черен пипер на вкус 1 с.л. сол

Наливаме 500 мл вода, смесваме с лимоновия сок, като запазваме лимоновата кора. Прибавяме сос Уорчестър, сол, едро смлян черен пипер и обелени скилидки чесън

Поставяме пилето в дълбока купа, поливаме със саламурата. Прибавяме дафиновия лист, покриваме с фолио и оставяме да престои около 12 часа, като на втория-третия час обръщаме пилето, за да се овкуси равномерно. Поставяме в плик за печене заедно с лимоновата кора. Надупчваме горната част на плика и печем в умерено загрята на 180 градуса фурна за 30 мин.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft