19 Май 2012
1377905
Цитрусова марината за пилешко филе
Марината пилешко на скара
Марината за сочни пилешки пържолки с Мед
Маринатата за пилешко пържоли или цяло пиле
Марината за пиле на грил
Марината пиле на скара
Крехко печено пиле
Марината за пиле със соев сос
Крехко пиле марината с горчица и лимонов сок
Марината за пиле с Майонеза
Крехко печено пиле
За Марината
1 глава чесън 1/2 лимон 1 с.л. сос Уорчестър 1-2 с.л. зехтин 2 дафинови листа черен пипер на вкус 1 с.л. сол
Наливаме 500 мл вода, смесваме с лимоновия сок, като запазваме лимоновата кора. Прибавяме сос Уорчестър, сол, едро смлян черен пипер и обелени скилидки чесън
Поставяме пилето в дълбока купа, поливаме със саламурата. Прибавяме дафиновия лист, покриваме с фолио и оставяме да престои около 12 часа, като на втория-третия час обръщаме пилето, за да се овкуси равномерно. Поставяме в плик за печене заедно с лимоновата кора. Надупчваме горната част на плика и печем в умерено загрята на 180 градуса фурна за 30 мин.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари