Кюфтета от черен дроб
22 Ноември 2012
9534
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 гр. агнешки черен дроб
1 яйце
1/2 ч. л. бакпулвер
200 гр. пшенично брашно
200 ml мляко
3 картофа
2 гл. лук
черен пипер
сол
Дробът се измива и почиства от всички кръвоносни съдове и ципи. Лукът се нарязва на едро. Дробът, картофите и лукът се смилат заедно на едро. Добавя се брашното, бакпулверът и подправки на вкус. Добавя се и яйцето и се разбърква. Добавя се мляко, като се бърка до получаването на гъста каша. В тиган с незалепващо покритие се сипва лъжица от кашата и се пържи от двете страни докато се втвърди.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари