Лангиди
25 Януари 2012
29511
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Към брашното се прибавят разбитите яйца, прясното мляко, содата и солта. Сместа се разбива, докато се превърне в гладка каша.
С намокрена във вода лъжица се пуска по малко от кашата в сгорещената мазнина и се изпържва до зачервяване от двете страни.
Готовите лангиди поднасяме със сладко по избор или със сирене, а може и просто поръсени с пудра захар!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари