Лекарят разкрива коя подправка може да стане отровна в определени случаи

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравословно хранене
Лекарят разкрива коя подправка може да стане отровна в определени случаи
2684
Снимков материал: pixabay.com
Лекарят разкрива коя подправка може да стане отровна в определени случаи

Индийското орехче е доста често срещана подправка за ястия. Но трябва да се използва изключително внимателно, казва известен диетолог. В крайна сметка растението съдържа токсични елементи.
Ако не прекалявате и добавяте малки количества подправка към всяко ястие, както отбеляза лекарят в интервю за портала RNews, тогава нищо лошо няма да се случи. Подправката само ще добави аромат и ще подобри вкуса.
"...»

"Индийското орехче не се използва в големи количества поради токсични отрови. Използването му отделно за храна е неблагодарна задача", отбеляза Мойсенко.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft