Лека малинова торта без печене
9 Май 2013
48418
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разбъркват се малините с фруктозата и заквасената сметана.
Във форма за торта с подвижно дъно се подреждат 1 ред бисквити, потопени в хладка вода с есенция от ванилия.
Полученият крем се разделя на 2 и върху бисквитите се изсипва едната част и се заравнява. Върху крема се нарежда втори ред с бисквити, натопени в хладка вода с ванилия, а върху тях - остатъкът от крема. Заглажда се добре.
Тортата се украсява с разтопен черен шоколад, малини, малиново сладко, ядки и пр. - според вкуса и фантазията.
Готовата торта трябва да престои в хладилник поне за 2-3 часа.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари