Леле колко ги обичам, страхотно мезе за всичко, а мъжа ми ме обожава след като му направя

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Леле колко ги обичам, страхотно мезе за всичко, а мъжа ми ме обожава след като му направя
Леле колко ги обичам, страхотно мезе за всичко, а мъжа ми ме обожава след като му направя
28714
Леле колко ги обичам, страхотно мезе за всичко, а мъжа ми ме обожава след като му направя
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Това панирано топено сирене се услажда на всеки, който го вкуси

Предлагаме ви рецептата за панирано топено сирене, която става лесно и бързо, а няма човек, който да не хареса уникалния му вкус. За предястие, мезе или даже гарнитура, е просто малка фантазия, както сами ще видите.

 

Страшно лесно, бързо и вкусно става това панирано топено сирене

Трябват ни две кутии с топено сирене, три яйца, галета, корнфлейкс, олио, може и малко сол на вкус.

Първо е нужно да поставим топеното сирене във фризера за около 15-ина минутки.

През това време, докато то се изстудява и втвърдява, ние си разбиваме яйцата и натрошаваме корнфлейкса.

След това изваждаме топеното сирене от фризера и го овалваме хубаво в галетата. През това време в един тиган си нагорещяваме олиото, а след като вече е горещо, намаляме температурата на котлона.

След като сме оваляли в галетата топеното сирене, го потапяме последователно в разбитите яйца и после в корнфлейкса, а веднага след това го мятаме в тигана да се запържи.

 

Важно е да отбележим, че топените сиренца в тигана е нужно да се обръщат бързо, за да не загорят. След като видим, че те вече са получили онзи апетитен златист цвят, ги вадим от мазнината в тигана и ги поставяме да се отцедят върху кухненска хартия.

Накрая тези вкусни панирани топени сиренца ги гарнираме със сладко от боровинки, с резенчета портокал или с каквото друго имаме под ръка или пък ни харесва.

Правят се доста скоростно, само за половин час са напълно готови за консумация, а са толкова вкусни, че ще си оближете пръстите само от първата хапка. Опитайте ги у дома и ще видите, че въобще няма да съжалявате.

Пожелаваме ви да си ги изядете с огромна наслада и да ви е много вкусно на всички!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft